Tinne Vilhelmson-Silvfén

Tinne_Vilhelmson_Silfén

04 Maj Tinne Vilhelmson-Silvfén

”År 2000 träffades Antonia Ax:son Johnson och jag på en kall ridhusläktare. Hon letade efter en ryttare till sin treårshingst, Weltman och frågade om jag var intresserad. Det var starten på vårt samarbete och samma år flyttade jag till Lövsta Stuteri och blev stuteri- och utbildningschef” säger Tinne Vilhelmson Silfvén.

Lövsta Stuteri har en vision att förbättra svensk ridsport och dressyr. Tinne Vilhelmson Silfvén har sedan starten utbildat många hästar på Lövsta. Tinne har många meriter med sig sedan tidigare år och är rankad som en av världens bästa ryttare. Hon har ridit sju OS, fyra VM, åtta EM och fem världscupfinaler.

Tinne innehar även svenska rekordet i Grand Prix (79,553%) och Grand Prix Kür (84,700%). Dessa rekord togs under Stockholm International Horseshow i Globen 2012 med hästen Don Auriello.

Så utfodrar Tinne:

Jag anser att utfodringen måste vara praktiskt enkel, särskilt när man befinner sig på resande fot och tävlar i främmande miljöer.

De flesta hästarna äter Groov Original. Tävlingshästarna får vanligtvis en skopa med Performance Maxbalance också, och till vissa hästar kompletteras foderstaten med ett smakligt mål Sensitive Mash. KRAFFTs pelleterade mineraler och vitaminer används för att foderstaterna ska bli kompletta. Med dessa foder kombinerade i individuella proportioner görs utfodringen praktisk enkel och samtidigt anpassad till individens behov.0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Vi är tyvärr inte online just nu. Lämna ett meddelande.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Logga in nu

Fyll i fälten nedan.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Feedback

Hjälp oss att bli bättre! Lämna gärna feedback.

Hur skulle du betygsätta vår support?