Om Krafft

KRAFFT – VI KAN HÄSTFODER

KRAFFT är Sveriges största leverantör av hästfoder. Vår position bygger på vår nära och dagliga kontakt med små och stora hästägare över hela landet.  Tack vare att vi ingår i Lantmännenkoncernen har vi även betydande resurser för utveckling samt en svårslagen kunskap om så väl råvaror som tillverkningsprocesser.

Vårt huvudkontor ligger i Malmö men våra återförsäljare hittar du över hela Sverige. Köper du stora kvantiteter av vårt foder, det vill säga pallvis eller till silo, levereras det direkt hem till dig. Kontakta vår kundtjänst för mer information.

SAMARBETEN – VÅRT SÄTT ATT BLI ÄNNU BÄTTRE

Som marknadsledare inom hästfoder samarbetar vi självklart med en rad företag och organisationer i Hästsverige. Vi ser samarbeten inom hästsportens olika grenar som en fantastisk möjlighet att utvecklas, knyta kontakter och tidigt kunna fånga upp nya behov. Ibland sponsrar vi våra partners ekonomiskt, andra gånger samarbetar vi kring kunskapsutbyten. Det senare har flera gånger lett till att vi kunnat ta fram nya produkter eller vidareutveckla redan befintliga produkter till att bli ännu bättre.

Även enskilda hästägares feedback är något vi gärna välkomnar. Den dialogen är A och O för att vi ska kunna uppfylla önskemål, vässa sortimentet och lösa praktiska utfodringsproblem. Har du någon idé om hur vi kan bli ännu bättre? Maila oss gärna på direct@krafft.nu.

logo-wangen
logo-flyinge1
logo-st
logo-stromsholm

KRAFFT-DIRECT

Undrar du över din hästs utfodring? Har du någon annan fråga? Behöver du beställa några av våra produkter?

Ring oss nu för beställning och gratis rådgivning!

direct@krafft.nu020 - 30 40 40

captcha

400x400
0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Vi är tyvärr inte online just nu. Lämna ett meddelande.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Logga in nu

Fyll i fälten nedan.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Feedback

Hjälp oss att bli bättre! Lämna gärna feedback.

Hur skulle du betygsätta vår support?