Nellie Berntsson

Nellie enbart hemsidan

17 Jun Nellie Berntsson

Nellie Berntsson är en ung ryttarinna som bedriver Sveriges största hästblogg. I tidig ålder började Nellie rida och det var med den svårlastade Stella som Nellie sökte sig till Ponnyakuten. När familjen fått rätsida på problematiken fanns det inte mycket som kunde stoppa ekipaget från att klättra i klasserna och många har kunnat följa Nellie från lokala L:C till nationella tävlingar. Nellies största merit från ponnytiden är en 5:e plats på SM med ponnyn Bellman 2012. I tidig ålder valde Nellie sedermera att gå över till storhäst och redan första sommaren kunde vi se Nellie med fina resultat ute på tävlingsbanorna. Största meriten hitintills är vinsten i Mountain Horse Children’s Challenge, där Nellie vann alla deltävlingarna och finalen i Falsterbo 2014. Siktet är nu inställt på fler tävlingar där hon bland annat satsar på att ta sina hästar till högre klasser och däribland även internationella starter.

Så utfodrar Nellie

Jag får god hjälp från KRAFFT när det kommer till mina hästars behov och foderstater. I mitt stall köper vi in ett större parti grovfoder som analyseras och utifrån grovfodrets värden väljer jag och KRAFFT ut vilka produkter som passar mina hästar. För tillfället använder jag Groov-familjen eller Foal till de hästar som har mycket egen energi och som behöver bibehålla eller bygga upp sin muskulatur medan de som behöver mer energi får Sport. Utöver detta får alla mina hästar KRAFFT MASH samt vitamin- och mineraltillskott, om så behövs.

Min viktigaste uppgift som ryttare och hästägare är att ha ett vakande öga över mina hästar, att hålla koll på deras hull samt att lära känna var och en som individ. Just nu är jag i en situation där jag vill avancera upp i klasserna, och det känns oerhört skönt att jag kan fokusera på det, och samtidigt veta att någon med flera års erfarenhet av hästfoder och utfodringsrutiner ser till att min häst får den uppladdning och återhämtning som behövs på bästa sätt!0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Vi är tyvärr inte online just nu. Lämna ett meddelande.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Logga in nu

Fyll i fälten nedan.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Feedback

Hjälp oss att bli bättre! Lämna gärna feedback.

Hur skulle du betygsätta vår support?