Linda Heed

Linda_Heed

04 Maj Linda Heed

Linda driver tillsammans med sin mamma Marianne ”Maja” sin tränings- och tävlingsverksamhet på Björke Gård i Västerljung. Linda är gift med Rickard och tillsammans har de dottern Isabell. Linda har tillhört svenska hopplandslaget sedan 13 års ålder och har representerat Sverige vid 13 CSIO Nations Cup och var OS-reserv 2008.

Hon har internationella meriter och ett antal segrar och placeringar på Grand Prix-nivå. Har bland annat funnits med på rankningslistan över världens 100 bästa ryttare och har en rad framskjutna placeringar i internationella derbyklasser. Linda har med tiden blivit något av en Derbyspecialist efter segern i Falsterbo Derby 2005 och därefter placeringarna 3-4-3 i anrika Hamburger Derby, hästen vid dessa tillfällen var Columbus H.

Så utfodrar Linda:

Jag har använt mig av KRAFFT i många år och har goda erfarenheter av deras müslisortiment. Jag tycker KRAFFT Sensitive Muesli är ett perfekt alternativ för de hästar som har mycket energi i sig och som lätt blir heta medan KRAFFT High Energy Muesli fungerar bättre på de hästar som jag behöver ge mer energi. För att få upp proteinmängden kompletterar jag med KRAFFT Muscle Up vid behov.

Jag föredrar KRAFFT:s pelleterade vitaminer då de är otroligt smidiga, smakliga och dessutom kladdar de inte! Utöver detta så får vissa hästar även olja, B-vitamin och salt beroende på deras individuella behov.0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Vi är tyvärr inte online just nu. Lämna ett meddelande.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Logga in nu

Fyll i fälten nedan.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Feedback

Hjälp oss att bli bättre! Lämna gärna feedback.

Hur skulle du betygsätta vår support?