Jan Brink

Jan-Brink2

21 Maj Jan Brink

Jan Brink hör till världseliten i dressyr och med hingsten Briar 899 har han skördat stora framgångar på såväl nationella som internationella arenor. Jan har tävlat i landslaget i över 20 år. Han har vunnit 7 individuella SM-medaljer, tagit 7 internationella mästerskapsmedaljer, bl.a. VM brons (lag), EM-silver och –brons individuellt. Jan har tävlat 3 OS och 8 World Cup finaler varav han har tagit en bronsmedalj. Han har även vunnit Aachen Championatet (inoff. VM) 2005 som ende svensk någonsin och han har tagit 34 internationella Grand Prix segrar. Idag bedriver Jan sin verksamhet på den egna anläggningen Tullstorp Dressage Stable som ligger utanför Hässleholm i Skåne.

Jan har varit KRAFFT-kund i 25 år och är en av de elitryttare vars synpunkter har vägt tungt när det gäller utvecklingen av KRAFFT:s sortiment.

Så utfodrar Jan:

Bredden i KRAFFT:s sortiment är otroligt viktig för mig och min verksamhet då vi har flertalet hästar i vårt stall. Ett brett sortiment gör att jag kan anpassa var hästs foderstat utefter deras behov, och på så sätt få en lagom framåtbjudning samtidigt som hästen får rätt förutsättningar för att bygga de muskler som krävs. Genom åren har jag kombinerat Groov och Sport enligt konceptet ”gasa & bromsa” – vilket fungerade väldigt bra på Briar och är något som jag än idag använder mig av.0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Vi är tyvärr inte online just nu. Lämna ett meddelande.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Logga in nu

Fyll i fälten nedan.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Feedback

Hjälp oss att bli bättre! Lämna gärna feedback.

Hur skulle du betygsätta vår support?