Henrik von Eckermann

Henrik-von-Eckermann

06 Apr Henrik von Eckermann

Henrik är en framgångsrik svensk ryttare som numera driver sin egna verksamhet i närheten av Bonn i Tyskland. Han har flertalet fina placeringar i såväl världscupen som Global Champions Tour. 2013 var han en av ryttarna i det svenska landslaget som red hem en bronsmedalj på EM i Herning. Två OS har Henrik hunnit med, det först 2011 vid OS i London med hästen Allerdings och det andra 2016 med Yajamila i Rio. Våren 2017 tog Henrik och hästen Mary Lou en tredjeplats vid världscupfinalen i Omaha.

Innan Henrik startade sin egna verksamhet jobbade och tävlade han i 12 år för den världsberömda ryttaren Ludger Beerbaum.

Så Utfodrar Henrik:

Nästan alla hästar får KRAFFT Performance, därutöver får vissa High Energy Muesli. Hästar som behöver hjälp med att hålla vikten eller som behöver toppas med ytterligare energi får dessutom olja. Därutöver tillsätter jag mineraler och vitaminer efter behov, och till hästar med särskilda behov kan även andra tillskott användas som Hoof Support eller Stress Relief. Till de hästar som är i hård tränings- och tävlingsperiod används även Elektrolytes Pro.0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Vi är tyvärr inte online just nu. Lämna ett meddelande.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Logga in nu

Fyll i fälten nedan.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Feedback

Hjälp oss att bli bättre! Lämna gärna feedback.

Hur skulle du betygsätta vår support?