Hannell Dressage Stable

Hannell_Dressage_Stable

04 Maj Hannell Dressage Stable

Hannell Dressage Stable är en dressyranläggning med 42 boxar strax söder om Falkenberg. På gården finns allt från föl till färdiga Grand Prix-hästar. En stor samarbetspartner till stallet är Tullstorp Dressage Stable, tillsammans arbetar de med såväl inköp, träning, tävling som försäljning av hästar. Jan Brink som bedriver Tullstorp Dressage Stable är vanligtvis på plats fyra dagar i månaden för att träna ekipagen. Kända ryttare som är aktiva på gården är bland annat Marina Mattson och Mathilde Hannell.

Så utfodrar Hannell Dressage Stable:

Hästarna på vår anläggning får ett grovfoder på ett analyserat hö som bas och de flesta hästarna står på halm. Som kraftfoder använder vi Groov Protein, Sport Original, Betfor och Performance för känsliga magar. Våra föl äter Foal med små pellets till små munnar och med en bra proteinkälla för att växa väl. Unghästarna har fri tillgång till hösilage och äter Groov Protein. För oss är det viktigt med bra protein för muskelbyggnad och energi efter temperament.

På tävling håller vi samma foderstat som hemma och tar alltid med eget hö. Vi är så klart noga med salt- och vattentillskott. Åker vi långt blöter vi höet så att hästarna får vätska och strå. Hos oss på Hannell Dressage Stable sker utfodring 4 ggr/dag, både kraft- och grovfoder.0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Vi är tyvärr inte online just nu. Lämna ett meddelande.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Logga in nu

Fyll i fälten nedan.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Feedback

Hjälp oss att bli bättre! Lämna gärna feedback.

Hur skulle du betygsätta vår support?