Felicia Grimmenhag

Felicia

06 Apr Felicia Grimmenhag

Felicia Grimmenhag är en ung och driven ryttare som under de senaste åren tävlat paradressyr och deltagit på två SM. Något som började som en hobby och rehabilitering efter en allvarlig olycka där hon miste båda sina ben har nu utvecklats till ett seriös satsning där målet är att så småningom tävla internationellt. Hon har idag två nya mycket lovande hästar som Felicia och hennes team hoppas mycket på.

Felicia har deltagit i uppvisningar och clinics till häst på bl a Falsterbo, Elmia och Sweden International Horse Show. Hon är även en uppskattad föreläsare och hon älskar att inspirera och få människor att våga tänja på sina gränser.

Så Utfodrar Felicia:

Grunden i mina foderstater är i första hand ett bra grovfoder som jag köper från min lokala foderleverantör. Jag tar hjälp av KRAFFTs foderrådgivare med att komplettera med rätt typ och mängd kraftfoder. I nuläget får de Sensitive Mash och KRAFFT Senior Sensitive vilket passar deras temperament mycket bra och som de även tycker är väldigt aptitligt. Jag ger dem pelleterade mineraler KRAFFT Miner Original och KRAFFT Vitamin B pellets. Min ena häst kan vara lite känslig vid resor och då ger jag honom KRAFFT Gastro Support vid behov.0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Vi är tyvärr inte online just nu. Lämna ett meddelande.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Logga in nu

Fyll i fälten nedan.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Feedback

Hjälp oss att bli bättre! Lämna gärna feedback.

Hur skulle du betygsätta vår support?