Charlotte & Rasmus Haid Bondergaard

Charlotte_Haid

21 Maj Charlotte & Rasmus Haid Bondergaard

Charlotte är utbildad till ridinstruktör på Strömsholm och under många år blivit skolad i den svåra dressyren på Grönwoldhof och där av legendaren Herbert Rhebein. Charlotte är en mycket fokuserad tävlingsmänniska, både inom den svåra Nationella och Internationella dressyren men också i lättare unghästklasser som Breeders och unghästchampionat. Charlotte ingår i det Svenska dressyrlandslagets A trupp.

Rasmus utbildade sig till beridare, bl a på det ärevördiga utbildnings- och sportcentrat Warendorf. Efter sin examen hade Rasmus olika anställningar på utbildnings- och försäljningsstall i Tyskland och det var på dessa han och Charlotte träffades.

I Tyskland har sedan paret drivit ett utbildnings- och försäljningsstall innan de för några år sedan flyttade till Skåne där de nu bedriver sin verksamhet.

Den vardagliga träningen supporteras av Rasmus och däremellan är Charlotte med i träningar för Kyra Kyrklund, Hubertus Schmidt och Jonny Hilberath.

Så utfodrar Charlotte & Rasmus

Vi på Norrehee Dressage Stable använder oss i huvudsak av Groov Protein & Sport Original. Tillsammans ger det en mycket stabil och reglerbar foderstat för våra hästar. När vi vill ”spetsa till” tävlingshästarna lite extra, använder vi High Energy Muesli. Vi tycker det är ett smidigt sätt att komplettera vår befintliga foderstat.

Vi uppskattar vårt samarbete med KRAFFT, väldigt mycket! Vi har en mycket bra dialog med KRAFFT:s foderrådgivare som vi anser vara väldigt kompetenta. Detta ger oss och våra hästar en stor trygghet!0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Vi är tyvärr inte online just nu. Lämna ett meddelande.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Logga in nu

Fyll i fälten nedan.

Namn
* Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Feedback

Hjälp oss att bli bättre! Lämna gärna feedback.

Hur skulle du betygsätta vår support?